Pack Connexió Remota

Què oferim?

– Donem suport tècnic a totes les seves incidències informàtiques.
– Li atendrà personal altament qualificat.
– Temps de resposta garantit a 4 hores laborables màxim, molt menor que altres empreses.
– Resolem les incidències de manera més ràpida que la nostra competència.

Com funciona?

– Sistema prepagament, s’adquireix el bo d’hores.
– El bo s’utilitza quan ocorre alguna incidència: el client ens crida, i es resol de manera remota (telèfon o internet)

No caduca.

– Consum mínim per incidència de 30 min. en remot (telèfon o internet).
– Horari d’atenció: dies laborables de 9 a 13:30 i de 16:00 a 19:00 hores. Temps de resposta garantit 4 hores laborals, ja que depèn del nombre d’incidències en curs.

IMPORTANT: La nostra atenció tècnica pot finalitzar en un diagnòstic, pendent d’entrar l’equip al laboratori o bé d’intervenció in situ, doncs pot dependre de factors aliens a nosaltres com ara: equip en mal estat que necessiti formatar o reinstal·lar, errors maquinari en l’equip, problemes de connexió a Internet, o problemes diversos aliens a la nostra empresa.
Tot servei que finalitzi en diagnòstic (sense solucionar incidència a esperes d’entrar equip al laboratori o d’intervenció in situ) s’ha d’abonar el nostre servei encara que no hagi quedat solucionada la incidència, ja que hem realitzat un diagnòstic i un treball de detecció del problema.

agsdix-null

Contracte PLUS

El contracte de manteniment Plus es per aquelles empreses que no volen alteracions en el seu pressupost econòmic, ja que aquest tipus de contracte ho inclou tot.

agsdix-null

Contracte TOP

El contracte de manteniment TOP està pensat per aquelles empreses que la seva activitat depèn total o parcialment dels seus equips informàtics, ja que els seus clients gaudeixen d´una resposta immediata i es despreocupen de les possibles incidències.

agsdix-null

Pack Conexió Remota

El nou sistema d’assistència remota li permetrà que un tècnic es connecti al seu equip per solucionar el problema de forma més ràpida i econòmica.