Contracte Top

Inclou:

-Prioritat d´Intervenció- Tots els equips equips coberts gaudiran de prioritat respecte als d´altres clients no abonats a aquest servei, garantint així, la màxima rapidesa en la reparació dels equips.

-Hot-Line- De forma gratuïta i sense limitació d´horari, destinat a solventar les petites incidències de forma telefònica per tal de resoldre-les en el moment de preduir-se.

-Descomtes S.A.T.- Descomptes d´un 10% en totes les tarifes del servei d´assistència tècnica, incloent desplaçaments i hores de tècnic per a serveis fora de contracte.

-Servei Tècnic- Servei de reparació dels equips contractats sense límit de serveis a casa del client, per servei remot o bé al laboratori. Queden excloses les infeccions de virus que no estiguin degudament protegides segons el criteri d´One System, les aplicacions de tercers i les peces necessàries per la reparació dels equips.

 

 

agsdix-null

Contracte PLUS

El contracte de manteniment Plus es per aquelles empreses que no volen alteracions en el seu pressupost econòmic, ja que aquest tipus de contracte ho inclou tot.

agsdix-null

Contracte TOP

El contracte de manteniment TOP està pensat per aquelles empreses que la seva activitat depèn total o parcialment dels seus equips informàtics, ja que els seus clients gaudeixen d´una resposta immediata i es despreocupen de les possibles incidències.

agsdix-null

Pack Conexió Remota

El nou sistema d’assistència remota li permetrà que un tècnic es connecti al seu equip per solucionar el problema de forma més ràpida i econòmica.