Servidors

El servidor en el món empresarial es una eina indispensable per motius de seguretat, rendiment, productivitat, polivalència, mobilitat…

La nostre dilatada experiència i l’alta qualitat tècnica del nostre equip tècnic li solucionaran tot tipus de problemes de servidors, bé sigui de manteniment, reparació, optimització, actualització, alta – baixa de serveis, etc… com per elaborar el projecte de la seva instal•lació.

El nostre equip comercial amb l’alta qualificació en la matèria i el nostre bon posicionament en el mercat permetran elaborar un projecte que s’adeqüi tant en la basant tècnica com en l’econòmica.

Amortitzi el servidor en un any.

Un dels motius que ens pot fer pensar en el canvi de servidor (a banda del rendiment, alta disponibilitat, seguretat…) pot ser l´econòmic.

La nova generació de servidors Intel que integrem a One System IT Service, S.L. tenen un alt índex de PxW, que vol dir alt rendiment en baix consum. S´estima que en un any s´amortitza el preu del servidor de nova generació front a servidors de generacions passades només en la factura elèctrica.